2.13. A közérdekű adatok megismerésére irányuló igények intézésének rendje, az illetékes szervezeti egység neve, elérhetősége, az információs jogokkal foglalkozó személy neve

Az információs önrendelkezési jog és az információszabadság biztosítása érdekében az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) rendelkezései alapján a Tatai Közös Önkormányzati Hivatalban (a továbbiakban: Adatközlő) a közérdekű adatok megismerésére irányuló igények teljesítésének rendjét a csatolt szabályzat szerint határozom meg.

A Szabályzat tárgyi hatálya kiterjed a Tatai Közös Önkormányzati Hivatalnál, a hivatalt alapító Tata Város Önkormányzatánál, Dunaalmás Község Önkormányzatánál, Dunaszentmiklós Község Önkormányzatánál és Neszmély Község Önkormányzatánál, valamint a hivatal által kötött megállapodások alapján a Tatai Lengyel Nemzetiségi Önkormányzatnál, a Tatai Német Nemzetiségi Önkormányzatnál, a Tatai Roma Nemzetiségi Önkormányzatnál, a Dunaszentmiklósi Német Nemzetiségi Önkormányzatnál, továbbá a Tatai Kistérségi Többcélú Társulásnál keletkezett közérdekű adatok és a közérdekből nyilvános adatok teljes körére.

CsatolmányMéret
PDF ikon kozerdeku_szab.pdf201.56 KB