Közlemény a szavazókörökről

Közlemény a szavazókörökről
 
 
Tisztelt Választópolgárok!
 
 
A 2014. április 6-i országgyűlési választásokon a tatai lakosok 24 szavazókörben adhatják le szavazatukat, a szavazókörök címét és területét az alábbi linken megtalálhatja.
 
 
 
Felhívom a Tisztelt Választópolgárok figyelmét, hogy a Harangláb című újságban megjelent szavazási információk között az újságírók tévesen tüntették fel a szavazóköröket, az ott megjelent lista nem tartalmazta a 23-as és a 24-es szavazókört. 
 
Tájékoztatom a Tisztelt Olvasókat, hogy az újság nem Tata Város Önkormányzata kiadványa és a szerkesztőség nem a Helyi Választási Iroda információit közölte, ezért a szerkesztőséget felhívtuk a megtévesztő adatközlés helyreigazítására. 
 
Kérem a Tisztelt Választópolgárokat, hogy a választási értesítőn megadott szavazókört keressék fel 2014. április 6-án. Ha az értesítő nem áll rendelkezésükre 2014. április 4-én 16.00 óráig kérhetik az értesítő pótlását a Helyi Választási Irodától a Tata Kossuth tér 1. szám alatt, vagy a 06-34-588-616-os telefonszámon érdeklődhetnek a szavazókör címéről. 
 
 
Felhívom a Tisztelt Választópolgárok figyelmét, hogy a magyarországi lakcímmel rendelkező választópolgár az átjelentkezésre irányuló kérelmét legkésőbb 2014. április 4-én 16.00 óráig nyújthatja be a Helyi Választási Irodához.
 
A magyarországi lakcímmel rendelkező választópolgár mozgóurna iránti kérelmének legkésőbb 2014. április 4-én 16.00 óráig kell megérkezni a Helyi Választási Irodához. 
 
A választópolgár a szavazás napján, azaz 2014. április 6-án 15.00 óráig is benyújthatja mozgóurna iránti kérelmét, de ez esetben a kérelmet ahhoz a Szavazatszámláló bizottsághoz kell benyújtani, melynek a szavazóköri névjegyzékén szerepel.
 
 
 
Dr. Kórósi Emőke 
jegyző
helyi választási iroda vezető