Megújult és kibővített elemekkel lehet még pályázni a Panel Programra Tatán

Tata Város Önkormányzata a közigazgatási területén található épületek korszerűsítésére a következő pályázatokat hirdeti meg.

Panel Program
Az iparosított technológiával (pl. panel) épült lakóépületek energiatakarékos felújítására vonatkozó pályázatok (nyílászáró-csere, hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés) beadási határideje az önkormányzat felé: 2008. augusztus 1. Pályázók csak a társasházak vagy szövetkezeti házak lehetnek. Az önkormányzati támogatás mértéke: a beruházás 1/3-a, maximum lakásonként 250.000,- Ft. Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy az önkormányzati támogatás csak az állami támogatással együtt érvényes.
Öko-program A távhővel ellátott épületek fűtéskorszerűsítésre vonatkozó pályázatok beadási határideje az önkormányzat felé: 2008. augusztus 1. Pályázók a távhővel ellátott társasházak és szövetkezeti házak lehetnek. Az önkormányzati támogatás mértéke, a beruházás 15 %. Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy az önkormányzati támogatás az állami támogatással együtt érvényes. A lakóközösségek önrészének átvállalását a Távhőszolgáltató Kft. biztosítja kamatmentes kölcsönként a lakók részére.
NEP pályázatok A hagyományos technológiával (pl. téglaépületek, családi házak) épült lakóépületek energiatakarékos felújítására vonatkozó pályázatok (nyílászáró-csere, hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés) beadási határideje az önkormányzat felé: 2008. november 30. Pályázók csak természetes személyek lehetnek. Az önkormányzati támogatás mértéke: a beruházás 1/3-a, maximum lakásonként 250.000,- Ft.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy az önkormányzati támogatás az állami támogatással együtt érvényes.
A pályázattal kapcsolatban felvilágosítás kérhető Tata Város Polgármesteri Hivatalának 209-es irodájába.

Tata Város Önkormányzata