Kapható a Tatai Patrióta őszi száma

Kicsit tovább kellett várnunk az őszi számra, mint reméltük. De megérte a várakozás: a szerkesztők ismét tartalmas kiadvánnyal ajándékoztak meg bennünket.

Az új lapban interjút olvashatunk dr. Márkus Mihály püspökkel, aki többek között negyven éves tatai szolgálatáról, családjáról és jövőbeni terveiről mesél. A Güntner-Tata Kft. ügyvezetőivel készült interjúból megtudhatjuk, mit jelent számukra a nyáron kapott Tata Városáért kitüntetés, és milyen új nemzetközi feladatokat szánnak a tatai vállalatnak. A cégvezetők mesélnek saját pályafutásukról, cégvezetési filozófiájukról és hobbijukról. Az őszi Patriótából kiderül, miért vált halaszthatatlan üggyé a Réti 8-as tó rehabilitációja, és milyen módon szeretne bekapcsolódni a Vakok Állami Intézetének új tatai központja a város életébe. Vámosi László – mindkét korábbi szám sportrovatának szerzője – ismét izgalmas cikkel rukkolt elő: a Tatai Atlétikai Club történetét dolgozta fel a kezdetektől napjainkig. Kövesdi Mónika pedig Faun tréfája címmel az angolkert kicsi faun szobráról regél nekünk. Az őszi szám vendégszerzőjeként Kozma Imre római katolikus pap, Tata város díszpolgára a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hivatásának jelenkori értelmezéséről osztja meg velünk gondolatait...

Mindez csak ízelítő az őszi számból. A többit megtudhatjuk a város új közéleti magazinjából, amelyet a művelődési házban, az Ady Endre utcai Tourinform irodában és az Ökoturisztikai Központban vásárolhatunk meg. Akik előfizettek a lapra, egy-két napon belül a postaládájukban találják a magazint.