Egy doboznyi figyelem- Babapakk, az útravaló

Tatán már 10 éve működik a Háztűz-őrző Nők és Anyák Egyesülete. A jubileumra egy új kezdeményezéssel kedveskednek a városban élő kismamáknak és újszülött kisbabáiknak, akik egy speciális kezdőcsomagot kapnak útravalóként.

Az egyesület támogatók segítségével BABAPAKK babakelengye dobozokat készít, mely a babák érkezésekor szükséges holmikat tartalmazza. A Tatai Védőnői Szakszolgálat ajánlásával olyan családokat ajándékoznak meg ezzel, amelyeknek nagy szükségük van a segítségre.

Idén ősszel 14 újszülött kisbabát ajándékoztak meg, a Babapakkok átadása a Háztűzőrző Központban zajlott.  Az eseményen szeretetet is csomagoltak a dobozokba, és az édesanyák arcán látszott, hogy nem csak a babakelengyének örülnek, hanem megérezték, hogy a BABAPAKK több mint ajándék.

Látva a szülők örömét, háláját, 2016-ban is szeretné az egyesület folytatni ezt a  kezdeményezést, ezért várják a további támogatók önzetlen segítségét az újszülöttek támogatására.

A Háztűzőrző Egyesület honlapján- www.haztuzorzo.hu- tájékozódhatnak a  BABAPAKK-ról, valamint az eddigi átadások meghitt és örömteli pillanatairól.