Adventi Örömök a megújult Kossuth téren-ezen a hétvégén is

Folytatódik a múlt hét pénteken nagy sikerrel elindult „Adventi Örömök a megújult Kossuth téren” programsorozat, december 11 és 12-én, valamint 13-án is várjuk az ünnepre készülődőket.

December 11-én pénteken 16 órakor a Menner Bernát Alapfokú Művészeti iskola ütősei gondoskodnak a jó hangulatról, majd fellép a téren ünnepi műsorával a Kincseskert és a Juniorka óvoda is. Őket követi pénteken 19 órakor az Eötvös József Gimnázium fellépése.

December 12-én szombaton délután 4-kor lucázással, betlehemes műsorral mutatkozik be a Kenderke Református Alapfokú Művészeti iskola, majd a Menner Bernát iskola fúvósai, és a Helen Doron English apróságai. 19 órakor kezdődik aznap a téren a Tatai Kórusok ünnepi műsora.

A vasárnapi programban 16 órától fellép a Kincseskert Óvoda, a Vaszary János Általános Iskola illetve Jázmin utcai Tagintézménye, és ezt a napot is a Tatai Kórusok műsora zárja majd este 7-től.

A fellépők mellett továbbra is várja a térre látogatókat a szalmabála labirintus, a  kézműves kirakodóvásár, karácsonyi ételválogatás és az ünnep elmaradhatatlan fényei.

Találkozzunk a Kossuth téren!