Legyetek jók, ha tudtok! ….Karácsonyi ételosztás Tatán

December 24 –25 – 26 –án Tata központjában, a Május 1 úton a benzinkút melletti élelmiszerbolt parkolójában a buszmegállóval szemben, a piac felőli oldalon felállított sátrakban naponta 200-250 adag meleg ételt osztanak ki idén a  rászorulóknak. Az akció szervezői az ünnepi leves mellé süteményt és egy-egy kis ajándékcsomagot is adnak majd, valamint mindenkinek jár egy pohár forró tea vagy forró csoki is.

Az ételosztás anyagi hátterét azok a segíteni kész környékbeli vállalkozók adták össze, akik ezzel szeretnék kifejezni jóakaratukat és együttérzésüket, s mindnyájan ragaszkodnak a névtelenséghez. Mellettük magánemberek is hozzájárultak a feltételek megteremtéséhez, pénzzel, munkával, közreműködő segítséggel.

Az Ételbank létrehozását követően városunkban ismét bebizonyosodott, hogy a segítő szándéknak csak utat kell nyitni, hiszen Tatán, Bajon, Kocson, Oroszlányban és Bábolnán élő emberek egyaránt összefogtak a siker érdekében.Mindenkit várnak akinek jól jön a segítség az ünnep három napján , 11 órától. Emellett a szervezők várják azokat is, akik akár a helyszínen felajánlott bármilyen hozzájárulással, akár az ételosztásban való tevékeny részvétellel segíteni akarják az ünnepi akciót.

Az esetlegesen megmaradt étel és anyagi segítség ezt követően az „Ételbankba” kerül, mert a hétköznapokból több van...

Segítséget felajánlani, információt kérni a 70/374 -22- 29-es telefonszámon, vagy a derideo@derideo.hu címen lehet.