Ötórai tea-pedagógusoknak szervezett találkozót a Városkapu Zrt.

A Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. „Ötórai tea” címmel szervezett konferenciát az Új Kajakház Ökoturisztikai Központban, ahol a tatabányai és tatai tankerület intézményvezetőinek mutatták be ajánlataikat csoport és osztálykirándulásokra, csapatépítő programokra és nyári táborokra.

Acsainé Dávid Ágnes a Városkapu Zrt. vezérigazgató - helyettese elmondta: a konferencia célja bemutatni mindazokat a lehetőségeket, amelyekkel a cég szolgálni tud. Fontos, hogy minél jobban megismerjék a gyerekek Tatát, és hogy örömmel éljenek azokkal a programokkal, amelyeket a Városkapu Zrt. nyújt, kezdve az egynapos kirándulástól, vitorlázástól, sárkányhajózástól és túrától egészen a tanösvény meglátogatásáig. A vezérigazgató - helyettes hozzátette: egyre bővülő kínálatukkal szeretnének a felnőttek számára is rekreációs lehetőségeket mutatni.

A cég további tervei között szerepel egy komoly szakmai műhely megszervezése is a pedagógusok között azzal a céllal, hogy a tanárok egymástól is tudjanak tanulni, és belső továbbképzések keretében egymás technikáit, módszertanát megismerve gazdagodjanak.

Az „Ötórai tea” konferencián Michl József polgármester köszöntője után Berczelly Attila, a Városkapu Zrt. vezérigazgatója tartott bemutatót. A Városkapu Zrt., tervei szerint a konferenciát országos méretű programként újra megszervezi majd.