Megjelent a Tatai Patrióta közéleti magazin legújabb, téli száma

Az új lapban interjút olvashatnak Kövesdi Mónika művészettörténésszel, aki idén augusztus 20-án megkapta Tata Város Zsigmond Király Díját, és aki elkötelezetten kutatja Tata múltját és jelenét. A Városháza rovatban dr. Kórósi Emőke jegyző mesél a Tatai Közös Önkormányzati Hivatal sokrétű munkájáról, és a hivatalban betöltött vezetői szerepéről.

A helyi fejlesztések sorában, a lapban olvashatnak az új városi piac építéséről, valamint azokról az intézkedésekről, amelyek Tata energetikai korszerűsítését célozzák meg. A magazinnak nyilatkozott dr. Friedrich Gábor r.ezredes, kapitányságvezető, akit a Tatai járás közbiztonságáról is kérdeztünk, valamint dr. Béres György, aki a Kastélypark Klinika fejlesztéséről nyilatkozott.

A lap téli számában beszámolót találnak a Kuny Domokos Múzeum 2016-os munkájáról, a Derideo Kft. tulajdonosai pedig megosztják gondolataikat a sikerről és a jótékonyságról. A Patrióta magazin aktuális számában bepillantást nyerhetnek a tatai cserépgyártás múltjába, megismerhetik a városunk 1956-os eseményeit felidéző új kiadványt, és egy ünnepi recepttel is megajándékozzuk az olvasókat.

Az újság megvásárolható a Városmarketing Irodában, a Magyary Zoltán Művelődési Központban, a Tatai Fényes Tanösvényen, az Új Kajakház Ökoturisztikai Központban, a Kiskastélyban, és a Tourinform Irodában.

Akiket mélyebben foglalkoztat, hogy mi zajlik városunkban, mi áll a helyi hírek hátterében, kik élnek Tatán, és mit tesznek a köz szolgálatában, előfizethetik a negyedévente megjelenő magazint. Megrendelésüket, véleményüket, javaslataikat a következő címre várjuk: tataipatriota@tata.hu.