Minden tatai postaládába eljut a képviselő-testület beszámolója

Tata Város Önkormányzat Képviselő-testülete szeptember 23-án a Városháza előtt mutatta be azt az összefoglaló kiadványt, amely az elmúlt öt év munkájáról ad számot a tataiaknak.

A több mint 160 oldalas, színes beszámoló részletesen ismerteti a testület 2014-19-es önkormányzati ciklusban elvégzett munkáját, eredményeit. A kiadvány a Magyary-terv mentén haladva tematikus fejezetekben nyújt betekintést Tata elmúlt öt évébe, a Mikovinyi Sámuel Vizek és Zöldfelületek Program, a Fellner Jakab Településfejlesztési Program, az Öveges József Oktatási, Kulturális, Sport, Család és Ifjúsági Program, a Giesswein Sándor Szolidaritási Program és az Esterházy Gazdaságfejlesztési Program eredményein keresztül. Emellett a tataiak az összefoglalóban olvashatnak azokról a díjakról, melyeket az elmúlt években nyert el a város, valamint azokról a projektekről, melyek megvalósítása a közeljövőben kezdődik meg Tatán.

Michl József polgármester a Városháza előtt elmondta: - a beszámoló már hagyományosan, minden ciklus végén elkészül, egykor Hetényi Tamás kezdeményezte először a megjelentetését. A most megjelent kiadvány nem a polgármester vagy a hivatal beszámolója, hanem az önkormányzaté, a teljes képviselő-testületé. A végéhez közeledő önkormányzati ciklus munkájában jó érzés volt azt tapasztalni, hogy az ügyek 90%-ban a képviselők pártoktól  függetlenül, egyhangúlag szavaztak az üléseken, s a legfontosabb a közös munkánk eredménye, amit a testülettel, a tataiakkal, az itt élőkkel együtt értünk el - nyilatkozta a polgármester.

A „Tata - Az önkormányzat beszámolója 2014-2019.” című kiadvány a következő napokban minden tatai postaládába eljut majd.