Továbbra is FIDESZ-KDNP-s többségű képviselő- testület vezeti Tatát

Hét körzetben is a FIDESZ-KDNP jelöltjei nyerték a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választását Tatán október 13-án. A beérkezett szavazatok alapján városunk polgármestere a következő öt évben ismét Michl József lesz.

 

A vasárnapi választáson a szavazók részvételi aránya magasabb volt az öt évvel ezelőttihez képest. Az eredmények alapján a következő öt éves ciklusban Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületében:

-az 1-es számú választókerület képviseletében Viczenáné Czégény Ágnes,

-a 2-es számú választókerület képviseletében Kovács Attila,

-a 3-as számú választókerület képviseletében Purgel Zoltán,

-a 4-es számú választókerület képviseletében Robozné Schőnfeld Zsuzsanna,

-az 5-ös számú választókerület képviseletében Horváthy Lóránt,

-a 6-os számú választókerület képviseletében Boglári Zoltán,

-a 7-es számú választókerület képviseletében dr. Popovics Judit,

-a 8-as számú választókerület képviseletében pedig dr. Varga András foglalhat helyet.

Michl József, Tata immár negyedik alkalommal megválasztott polgármestere a választási eredményekkel kapcsolatban úgy nyilatkozott: - Nagyon nagy köszönet a tataiaknak, akik eljöttek szavazni, valamint a polgármesteri hivatal dolgozóinak, a szavazatszámláló-bizottságok tagjainak, és mindenkinek aki részt vett a választás lebonyolításában. Pontos, precíz munkájukkal segítették a választást. Michl József kiemelte: - 2006 ősze óta nem volt olyan választás Tatán amelyen nem a FIDESZ-KDNP nyert, ez már sorrendben a 10. győzelmünk, ezért külön köszönjük mindenkinek, aki újabb öt évre megtisztelt minket a bizalmával, és hálás köszönet a segítőinknek, akiknek munkája nélkülözhetetlen volt a sikerhez.

Tata új képviselő-testületének alakuló ülésére október 22-én kerül sor a Városháza dísztermében.