Idén is lehet pályázni a városi sportösztöndíjra

Az „Esterházy Miksa Viator” sportolói ösztöndíjra pályázatot nyújthat be minden tatai sportegyesületben sportoló személy vagy tatai sportegyesületből induló sportoló, aki olimpiai sportágban válogatott  kerettag és a pályázat benyújtásának napján nem múlt el 30  éves.

 

Az ösztöndíj mértéke havonta bruttó 40 000 forint.       

A díj megállapítására a pályázatot az érintett sportegyesület vezetőjének ajánlásával a pályázó sportolónak Tata Város polgármesteréhez kell benyújtania.

A pályázatnak tartalmaznia kell az ösztöndíjra javasolt személy nevét, személyi adatait, lakcímigazolását, az elért eredményeit, valamint az indoklást. A sportolói ösztöndíjra vonatkozó jogosultságot Tata polgármestere állapítja meg.  

A jogosultság megállapítása esetén a támogatást a Tatai Közös Önkormányzati Hivatal minden hónap 15-ig utalja a jogosult bankszámlájára. Az ösztöndíj folyósítását az érintett sportegyesület indoklással ellátott kérelmére a polgármester szüneteltetheti, megszüntetheti.

További információ: Tatai Közös Önkormányzati Hivatal, Izsáki Zsuzsanna humánszolgáltatási ügyintéző, telefon: 34/588-664, e-mail: civil@tata.hu.

Az ösztöndíj pénzügyi fedezetét az „EFOP – 1.5.2-16-2017-00043 Humán szolgáltatások fejlesztése Magyary Zoltán mintajárásában” című projekt keretén belül biztosítja az önkormányzat.

A pályázatokat 2020. február 29-ig lehet benyújtani.