Lehet pályázni az önkormányzati alapokra

A Humán és Ügyrendi Bizottság kiírta a Kulturális és Oktatási Alap valamint  a Szociális, Egészségvédelmi és Sport Alap pályázatait.

 

A pályázók köre  - a Kulturális és Oktatási Alapra pályázóknál -  elsősorban tatai székhellyel rendelkező vagy Tatán működő nevelési-oktatási, közművelődési, kulturális tevékenységet végző, a Szociális, Egészségvédelmi és Sport Alapra pályázóknál pedig elsősorban tatai székhellyel rendelkező vagy Tatán működő szociális, egészségvédelmi és sport célú vagy ilyen tevékenységet végző -   jogi személyiséggel rendelkező szervezet (pl. egyesület, alapítvány, közalapítvány, költségvetési szerv, gazdasági társaság) lehet.

A pályázati kiírás átvehető a Tatai Közös Önkormányzati Hivatal 16-17-es irodájában Izsáki Zsuzsanna humánszolgáltatási ügyintézőnél, illetve letölthető Tata város honlapjáról.

A pályázatokat a Humán és Ügyrendi Bizottság 2020. április 22-ig bírálja el. A támogatások odaítéléséről a Humán és Ügyrendi Bizottság dönt. Felhívjuk az alapítványok figyelmét, hogy amennyiben pályáznak, úgy a pályázatukat felsőbb jogszabályok alapján a képviselő-testület jogosult elbírálni. A képviselő-testület 2020. április 29-ig dönt a pályázati támogatásokról.

Támogatást továbbra is csak olyan pályázó kaphat, amely legalább 50%-os önrésszel rendelkezik.

Egyéb pályázati feltételek:

  • A pályázat tárgyával kapcsolatos minden nyilvánosság elé kerülő írásos és hangzó anyagban (meghívókon, publikációkban, nyilatkozatokban, stb.) a pályázónak fel kell tüntetnie, közzé kell tennie a támogatás tényét.
  • A nyertes pályázó vállalja, hogy közhiteles adatait (cím, képviselő neve, elérhetőség, stb.) Tata Város Önkormányzata részére megküldi és hozzájárul azoknak Tata hivatalos honlapján való közzétételéhez.

A  támogatott pályázatok esetében adható összegek:

  • Kulturális és Oktatási Alap 100 - 300 E Ft
  • Sport Alap 100 - 300 E Ft
  • Szociális Alap 80 - 200 E Ft

 A pályázatokat zárt borítékban a Tatai Közös Önkormányzati Hivatal fsz. 16-os irodájába kell eljuttatni Izsáki Zsuzsanna humánszolgáltatási ügyintéző részére 2020. március 31-ig.