KÖZLEMÉNY

Dr. Kórósi Emőke jegyző ezúton tájékoztatom Tata város polgárait arról, hogy 2020. augusztus 15. napjától más szakmai területen kívánom folytatni pályafutásomat, ezért megválok a jegyzői tisztségemtől.

 

1993 decembere óta dolgozom a tatai hivatalban, több feladatkört is elláttam, voltam közigazgatási és hatósági irodavezető, aljegyző, 2011 júniusa óta pedig a jegyzői pozíciót töltöm be.

Büszke vagyok arra, hogy az elmúlt években a közigazgatás talán legsokrétűbb feladatát, a jegyzői munkát végezhettem, arra pedig különösen, hogy mindezt dr. Magyary Zoltán szülővárosában, a tataiak szolgálatában tehettem.

Hivatali vezetőként lehetőségem volt részt venni a város közéletében, a napi döntések meghozatalában és a várospolitikai határozatok végrehajtásában, mindeközben részese lehettem közösségünk jelene és jövője formálásának.

Úgy vélem, hogy Polgármester Úrral és vezetőtársaimmal az eltelt 9 évben olyan hivatalt alakítottunk ki, amely a városlakók részére ügyfélbarát, szolgáltató közigazgatást, ügyintézést biztosít.

Minden tatainak nagyon köszönöm az elmúlt időszakban a munkámhoz nyújtott segítségét, támogatását, jobbító szándékú kritikáját és azt a bizalmat, amellyel hozzám fordultak. Külön köszönöm Polgármester Úrnak, a Képviselőtestületnek, az önkormányzati gazdasági társaságok és intézmények vezetőinek szakmai munkám támogatását, valamint vezetőtársaim és hivatali kollégáim munkáját.

A mai nehéz, küzdelmes helyzetben mindenkinek jó egészséget, helytállást és kitartást kívánok!

Végezetül az alábbi idézettel szeretnék rávilágítani a döntésem személyes motivációjára:

„Hajt az idő gyorsan - rendes útján eljár -
Ha felűlünk, felvesz, ha maradunk, nem vár;”

(Arany János)

Tata, 2020. április 17.

                                                                                  Dr. Kórósi Emőke

 

CsatolmányMéret
PDF ikon Közlemény-dr. Kórósi Emőke.pdf350.33 KB