Pályázati kiírás - Turisztikai búvárszolgáltatás

A Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. (Tata, Váralja u. 4.), mint a Tata Fényes Forrásvidék (Fényes Fürdő és Kemping, Fényes Tanösvény) üzemeltetője ezennel

nyílt pályázatot hirdet

a Fényes Forrásvidék területén található felszíni vizeket érintő turisztikai búvárszolgáltatás és az ahhoz szükséges infrastruktúra kialakítására és működtetésére.

 

 

A pályázati feltételek:

  • Pályázó lehet: Egyéni vállalkozó vagy gazdasági társaság vagy egyéb szervezet, aki vagy amelynek tagja rendelkezik a búvárszolgáltatás végzéséhez szükséges végzettséggel és érvényes engedéllyel.
  • A tervezett búvárszolgáltatás üzemeltetésére vonatkozó rövidtávú (1-3 év) üzleti terv benyújtása.
  • A Tatai Városkapu Közhasznú Zrt-vel kötendő üzemeltetői szerződés tervezete.
  • A tervezett búvárszolgáltató ház kialakításához szükséges pénzügyi kondíció.
  • Szóbeli meghallgatáson történő részvétel.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

A folyamatos (egész évben történő), sokszínű turisztikai és szabadidős búvárszolgáltatás kialakítása és működtetése, mely az üzleti terv mellékletében kerül bemutatásra.

A pályázat benyújtásának módja:

Elektronikusan az info@tataivaroskapu.hu e-mail címre, továbbá egy példány postai úton történő megküldésével a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. 2890 Tata, Váralja u. 4. sz. postacímre.

A pályázathoz csatolni kell a pályázati feltételek igazolására szolgáló dokumentumokat (egyéni vállalkozást igazoló okirat/cégkivonat, búvárszolgáltatási tevékenység végzéséhez szükséges engedély(ek), üzleti terv és melléklete, üzemeltetői szerződéstervezet, nyilatkozat a pénzügyi fedezet rendelkezésre állásáról)

A pályázat benyújtásának határideje:

2022. január 31.

A pályázat elbírálása:

A Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. 2022. február 28. napjáig bírálja el a pályázatokat, és értesíti levélben a pályázókat.

További információ:

Berczelly Attila vezérigazgató

Tel: 06/30-5500-289

E-mail: berczellyattila@gmail.com