Darts versenysorozat Tatán

A Magyar Darts Szövetség (MDSZ) minden évben útjára indítja a Steel Magyar Darts Liga országos versenysorozatát, melynek alapszakasza februártól novemberig tart. Az ország dartsosai saját kijelölt régiójukban küzdenek fontos pontokért, hogy bejussanak az országos – 96 fős – döntőbe, melyet rend szerint november végén rendez meg a Szövetség.

 

Régiókon belül – az alapszakaszban - az egyesületek kérhetnek rendezési licencet és adhatnak otthont a nívós versenysorozat fordulóinak.

Ezen rendezők soraiba lépett most be a tatai Storm Darts Club Sportegyesület a 2022-es évadra (és remélhetőleg a következőkre is). Tatán, a Tatakart gokart csarnokának különtermében rendezi meg az egyesület a fordulókat, melyek több hónapon át tartanak. A versenyen való részvétel feltétele egyesületi igazolt státusz vagy a MDSZ által kiadott szabadidős engedély megléte.

A helyszínen a szervezők mindenkit szeretettel várnak, aki érdeklődik e népszerű sport iránt és versenykörülmények között nézőként szívesen megtekintené ezt a játékot. Az első forduló megrendezésére 2022. február 24-én kerül sor 17 óra 30 perctől.

A további versenyszakaszok szintén a Tatakartnál kerülnek megrendezésre, havonta. Minden igazolt versenyzőt és érdeklődőt szeretettel vár a rendezőség!

Tata, Tatakart Gokart Csarnok, Gokart u. 5

 

 

CsatolmányMéret
Kép ikon Darts 02.24. -plakát.jpg169.37 KB