Két nyári táborral várja az érdeklődőket a Peron Tehetségközpont

Az idei nyáron két tábort is szervez az érdeklődő fiatalok számára a Peron Music Könnyűzenei Tehetséggondozó és Képző Központ Tatán. A Dalszerző tábort júliusban, a Zenemániát pedig augusztusban rendezik.

 

DALSZERZŐ TÁBOR  2022.  JÚLIUS 1.-7.

Zeneipari előadások, műhelymunkák, csoportos zeneórák, zeneszerzés, dalszöveg írás, közös zenei programok, közösségfejlesztés.

Jelentkezési határidő: 2022. június 15.

A tábor bejárós, szállást nem tudnak biztosítani, a táborba maximum 35 főt várnak.

A Dalszerző tábort azoknak ajánlják, akik már haladó zenészek, haladó zenetanulók. A tábor célja, hogy a zenét tanuló fiatalok inspirációt kapjanak a zenéléshez, dalszerzéshez, dalszövegíráshoz, saját zenekar alapításához, zeneiparban való részvételhez, munkához, releváns jövőképet kapjanak a zeneiparról, a benne elfoglalható szerepükről, a saját törekvések fejlesztéséről. A tábor egyik legfontosabb küldetése, az önálló gondolatok ébresztése, a dalszerzésre való buzdítás. A táborban alkotó közösségeket/zenekarokat hoznak létre. A hét folyamán délelőttönként szakmai előadások lesznek, kora délutántól pedig zenekari gyakorlati órákon vesznek részt a diákok, mentor tanárok segítségével, ahol a dalszerzés lesz a főszerepben. A táborzáró gálakoncerten bemutatják a hét folyamán írt dalok. 14 és 25 év közötti fiatalokat várnak, akik zenélnek, dalokat szereznek, zenekarban játszanak.

A TÁBOR IDŐPONTJA: 2022. július 1.-7. napközi tábor (Minden nap 10 órától  20 óráig)

A TÁBOR HELYSZÍNE: Peron Tehetségközpont (Tata, Tanoda tér 5/a)

A tábori jelentkezés az online jelentkezési lap beküldésével és a tábori díj befizetésével lesz érvényes. JELENTKEZÉS: https://www.tehetsegkozpont.hu/dalszerzo-tabor/

 

ZENEMÁNIA TÁBOR  2022.  AUGUSZTUS 1.-7.

Gitár, ének, basszusgitár, billentyűk, dobok és elektronikus zene. A ZeneMánia tábort azoknak a fiataloknak ajánlják, akik már játszanak, tanulnak valamilyen hangszeren vagy énekelnek, de még az útjuk elején vannak. A tábor fő célja, hogy a táborozókat motiválják a zenetanulásra, a gyakorlásra, zenekarban való zenélésre és sok közösségi élményben legyen részük.

A fiatalok csoportos órákon fejleszthetik a hangszeres tudásukat a tábor zenetanáraival, valamint zenekarokat alakítanak, melyekben minden hangszeres és énekes táborozó megtalálja a helyét. A táborban a hangtechnikai és hangszeres képzések mellett közösségfejlesztés, és zeneipari előadások is lesznek. Tanulhatnak különböző hangszereken, megismerkedhetnek a Peron Tehetségközponttal, a hangszerekkel, a tanárokkal, a színpaddal és kapcsolatokat építhetnek a zeneipar szakembereivel. 8 és 25 év közötti fiatalokat várnak, akik zenélnek vagy érdeklődnek a zene iránt.

A  4.  ZeneMánia táborban 35 főt tudnak fogadni.

A TÁBOR IDŐPONTJA: 2022. augusztus 1.-7. (Minden nap reggel 9 órától este 6 óráig.)

A TÁBOR HELYSZÍNE: Peron Tehetségközpont (Tata, Tanoda tér 5/a)

A tábori jelentkezés az online jelentkezési lap beküldésével és a tábori díj befizetésével lesz érvényes. JELENTKEZÉS: https://www.tehetsegkozpont.hu/zenemania-tabor/

 

 

 

 

 

CsatolmányMéret
Kép ikon Dalszerző tábor 2022.png3.65 MB
Kép ikon Zenemánia Tábor 2022.png1.01 MB