Akkreditált pedagógusképzés indul a Rendházban

Ismét AKKREDITÁLT PEDAGÓGUS KÉPZÉS indul a volt Piarista Rendházban, 2022.06.23-án "A sajátos nevelési igény, beilleszkedési, tanulási és magatartási nehézség, mint a gyermekek eltérő fejlődésének sajátosságai" címmel.

 

A képzés célja megismertetni a résztvevőkkel az eltérő fejlődésű, sajátos nevelési igényű, beilleszkedési, tanulási és magatartási nehézséggel küzdők állapotbeli jellemzőit. A megszerzett ismeretek birtokában felismertetni a fogyatékossági típusokon belül az individuális igényeket, hogy képessé váljanak a fejlődéshez szükséges környezeti és módszertani változtatásokra szakmai kompetenciahatárokon belül.

A képzést csecsemő - és kisgyermeknevelőknek, óvodapedagógusoknak, tanítóknak, tanároknak, gyógypedagógusoknak, konduktoroknak, logopédusoknak, kollégiumi nevelőknek, vezetőknek, szociálpedagógusoknak, könyvtáros tanároknak, szakoktatóknak, gyakorlati oktatóknak, fejlesztő pedagógusoknak, dajkáknak, pedagógiai asszisztenseknek, pedagógusképzés hallgatóinak, és természetesen minden érdeklődőnek ajánlják.

A képzés időtartama:30 óra

Kreditek:30 pont

A képzésre jelentkezni a Tatai Rend-ház Kft. honlapján, a felnőttképzés oldalon (https://tatairendhaz.hu/felnottkepzes) lehet a jelentkezési felület megnyitását követően, amely jelenleg fejlesztés alatt áll.

A képzéssel kapcsolatos kérdéseket illetve az előzetes jelentkezési szándékot a kepzes@tatairendhaz.hu e-mail címen, vagy a 06/30 691 0030-as telefonszámon lehet jelezni.

 

CsatolmányMéret
PDF ikon Újabb képzés a Rendházban-plakát.pdf598.49 KB