A Városházán ülésezett a Tatai Kistérségi Többcélú Társulás

Ma ismét ülésezett a Tatai Kistérségi Többcélú Társulás...

A három naprendi pont tárgyalását megelőzően, Michl József a társulás elnöke napirend előtti felszólalásában köszöntötte Ollé Árpádot, Dunaalmás leköszönő polgármesterét. Ollé Árpád 2016.06.26 – óta töltötte be a polgármesteri tisztséget. Michl József egy Dobroszláv Lajos képpel köszönte meg a leköszönő polgármester munkáját.
A kistérségi ülésen határozott a testület a költségvetés módosításáról, valamint a Szociális Alapellátó Intézmény által biztosított szociális étkeztetési ellátás díjainak felülvizsgálatáról. Az intézmény jelenleg közel 120 tatai és dunaszentmiklósi időskorú személynek szervezi a szociális étkeztetést. Minthogy új szolgáltató lép az étkezési ellátásba, a jövőben a jövedelemtől függően 500 / 750 / 1000 / és 1190 Ft – os áron, illetve 250 Ft -os kiszállítási díj ellenében lesz lehetőség a házhoz-szállított kétfogásos ebédre. Természetesen a személyes átvétel lehetősége a továbbiakban is megmarad, ez esetben a 250 Ft-os díjjal nem kell számolni.
Utolsó napirendben a testület meghallgatta Ströcker Zoltán a Tatai Járási Hivatal vezetője és munkatársának tájékoztatóját, a közfoglalkoztatottak és a diákmunka jelenlegi helyzete kapcsán.