Fellner emlékezet játék – 3. forduló

Tata Város Önkormányzata játékra hívja a Fellner Jakab barokk építész élete és munkássága iránt érdeklődőket. 2022 júliusától év végéig havonta két alkalommal egy-egy feladványt jelentetünk meg a Tatai Városkapu újságban és az interneten. A helyes választ beküldők között fordulónként kb. 10 ezer forint értékű tárgy- és könyvjutalmat sorsolunk ki. A mind a tizenkét feladványt helyesen megoldók külön sorsoláson vesznek részt, amelynek fődíja egy okosóra és egy könyvcsomag lesz összesen kb. 50 ezer forint értékben.

 

A harmadik fordulóban ezúttal egy totót kell kitölteniük a játékosoknak, és ahhoz, hogy a 13+1 kérdésre helyes választ adjanak, el kell látogatniuk a Tatai Várba, a Fellner Emlékkiállítás terébe. A Kuny Domokos Múzeum pénztáránál beszerezhetőek a totó kérdései, valamint egy kódtáblázat is, melynek segítségével a 3. forduló helyes megfejtése, egy Fellner kortárs neve bontakozik ki a játékosok előtt. Aki a múzeum pénztárában kéri a kódfejtő lapot, ingyenesen látogathatja meg a Fellner Emlékkiállítást.

A megoldásokat e-mailben várják a szervezők augusztus 22-én éjfélig a fellner.jakab.300@gmail.com címen, vagy papír alapon legkésőbb augusztus 22-én a Városháza bejáratánál lévő postaládába vagy a Kuny Domokos Múzeum pénztáránál lévő urnába elhelyezve.

A játékra vonatkozó részletes felhívás itt olvasható: https://tata.hu/22832/fellner_emlekezet