Off Road Fesztivált rendeznek szeptember 10-én

A Lélekháló Alapítvány szervezésében Off Road Fesztivált rendeznek szeptember 10-én szombaton, a Fényes Fürdő parkolója melletti területen található Fényes Extrém Parkban. A látványos eseményről szeptember 6-án tartottak sajtótájékoztatót a Kossuth téren.

 

Az alapítvány és a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. együttműködésének köszönhetően jött létre a Fényes Extrém Park, amely a jövőben a terepjárósok, a quadosok és a terepkerékpárosok kikapcsolódását szolgálja. A helyszínen jelenleg 12 off road pálya található, s a cél az, hogy a park megnyitásával egy kiépített pályákon, szervezett keretek között zajló lehetőséget tudjanak biztosítani a terepjárós sport szerelmeseinek.

A sajtótájékoztatón Lőrincz Norbert, az esemény fő szervezője elmondta: - A jövőben negyedévente szeretnének hasonló fesztiválokat rendezni, emellett pedig hétvégenként lesznek nyitva és előzetes bejelentkezés alapján várják az érdeklődőknek. A helyszínen egy pihenőparkot is kialakítottak asztalokkal, székekkel, minifoci kapuval, és a tervek szerint jövőre egy gyerek valamint egy felnőtt terepbiciklis pályát is építenek majd.

A Tatai Off Road Fesztivál programjában szeptember 10-én fél 9 és 9 között indulnak el az első járművek, a pályákat fokozatosan fogják megnyitni, a nézők pedig a Fényes Fürdő parkolójánál pontos útmutatást kapnak a park megközelítéséhez.

 

CsatolmányMéret
Kép ikon Off Road Fesztivál-plakát.jpg414.67 KB