Helyi televíziós műsorblokk létrehozása havonta 30 percben, óvodás kortól 18 éves korig gyermekek és fiatalok közreműködésével.

Az idén tervbe vettük és a Tatai Televízió segítségével sikerült megvalósítanunk a fiataloknak szóló műsorblokk elindítását. A Süss fel Nap – Kölyökmagazin létrehozására azért volt szükség, mert a helyi televízió műsoraiban – a műsorstruktúrából és a szerkesztési elvből adódóan  - többnyire csak felnőtt megszólalókon keresztül értesülhetnek a nézők a városban történt eseményekről, az intézményekben folyó oktató-nevelő munkáról még abban az esetben is, amikor gyerekekről van szó.

A Kölyökmagazin lehetőséget biztosít arra, hogy a gyerekek szemszögéből lássuk és értsük az eseményeket. Erre eddig 12 alkalommal került sor. A Tatai Televízió munkatársai bölcsődék, óvodák, iskolák rendezvényein, ünnepségein, sportvetélkedőin, családi délutánokon, sportegyesületek edzésein, délutáni elfoglaltságok alkalmával, táncházakban, játszóházakban beszélgetnek a gyerekekkel, bemutatva a város gyermekprogramjainak sokszínűségét. A gyerek-műsorvezetők számára lehetőség nyílik arra, hogy kipróbálhassák magukat a kamera előtt. A visszajelzések szerint a Süss fel Nap a bölcsődés, óvodás, iskolás korosztály, de még a szülők körében is rendkívül népszerű. Fontosnak tartjuk, hogy az ajánlókban, bemutatókban, plakátokon, kiadványokban népszerűsítsük a magazint.