Tata legkiválóbb sportolói vettek át díjakat

Tata város vezetése kiemelt figyelmet fordít a sportra, a szabadidő hasznos eltöltésére, így minden évben jutalmazza a sportban legjobb teljesítményt nyújtó tataiakat is.

 

2009. február 27-én Tata Város Önkormányzatának képviseletében Michl József polgármester, Robozné Schőnfeld Zsuzsanna alpolgármester, Kaszál József a Humán- és Intézményi Bizottság elnöke, Kovács Attila, a Humán- és Intézményi Bizottság tagja, valamint Horváth Zoltán sportreferens átadta a 2008-as év legkiválóbb tatai sportolóinak díjait.

Azon sportolókat és felkészítőiket, edzőiket díjazták, akik a tavalyi évben országos vagy nemzetközi versenyen I-III.helyezést értek el. 19 sportág (atlétika, autósport, birkózás, floorball, galamb-sport, görkorcsolya-gyorskorcsolya, íjászat, judo, síkvíz-marathon, karate-shotokan, kézilabda, röplabda, sakk, sporthorgászat, tájfutás, tánc, torna, úszás, vívás) 212 versenyzője vehette át a plaketteket a Kőkúti Általános Iskola tornatermében. Nemcsak a diákokat, hanem a felnőtt sportolókat is itt jutalmazta az önkormányzat, így a díjazottak között minden korosztály megtalálható. Az ünnepség díszvendége volt Rózsavölgyi István (tatai lakos), a római olimpia bronzérmes futója, aki idén tölti be 80. életévét és 1500 m-es világcsúcsa a mai napig érvényben van.