PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - bérlakás

Tata Város Önkormányzata pályázat útján bérbe adja a Mindszenty téri 62 m2 nagyságú, 2 szoba + nappali, összkomfortos költség alapú bérlakásokat.

 

A két lakás a következő:

Mindszenty tér 11. 1/3.

Mindszenty tér 14. 1/4.

 

A pályázatot csak természetes személyek nyújthatják be.

A bérleti díj 679,-Ft/m2/hó + rezsi költség + külön szolgáltatási díj (szemétszállítási díj, kéményseprési díj, közös helyiségek áramdíja, közös helyiségek takarítási díja).

A pályázatot formanyomtatványon kell benyújtani, melyet 2010. szeptember 13. napjától 5.000,- Ft + ÁFA, összesen 6.000.-Ft összeg befizetése mellett lehet kiváltani – mely összeg nem kerül visszafizetésre - a részletes pályázati kiírással együtt a polgármesteri hivatal vagyongazdálkodási csoportjánál. A befizetéshez szükséges készpénz-átutalási megbízást (csekket) a hivatal bocsátja az ügyfelek részére. Csak az nyújthat be pályázatot, aki kiváltotta a pályázati formanyomtatványt. A pályázat benyújtásának határideje: 2010. október 13. (szerda) 15 óra A pályázat benyújtásának helye: Polgármesteri Hivatal (Tata, Kossuth tér 1.) II. emelet 205. sz. szoba A pályázat benyújtására csak személyesen van lehetőség!

A lakások előzetes időpont egyeztetés alapján a helyszínen megtekinthetők. A pályázat elbírálására jogosult: Tata Város Önkormányzati Képviselő-testületének Városfejlesztési és Gazdasági Bizottsága

 

A pályázat elbírálásának határideje: 2010. november 15.

 

Információ: Tata Város Polgármesteri Hivatala Vagyongazdálkodási Csoport Telefon : 34/588-655