Kerékpárosbarát település stratégiai megvalósítási terve

Tata városa 2008. évben nyerte el első alkalommal a Kerékpárosbarát Település címet. Ebben a tárgyban az azóta végzett fejlesztésekről, munkákról minden évben beszámolót készítettünk, utoljára 2011. szeptemberében. A pályázati előírásoknak megfelelően a beszámolónkat a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium elfogadta, mely alapján a korábban elnyert címünket meghosszabbították, a „Kerékpárosbarát Település 2011.” cím viselésének jogosultjává váltunk, valamint jogosultak lettünk ennek feltüntetésére a pályázati adatlapokban.

 

A Kerékpárosbarát Település cél még jobb megvalósítása érdekében kezdeményeztük egy Kerékpárosbarát település munkacsoport létrehozását, és hogy készüljön el a Kerékpárosbarát település stratégiai megvalósítási terve. A munkacsoport létrehozásának célja volt, hogy elkészüljön egy helyzetfelmérést, cselekvési terv, melyet majd azonnali konkrét lépések követnek annak érdekében, hogy érezhető előrelépés történjen ezen a területen. 

A munka során szoros kapcsolatot kívánunk létrehozni és konzultálni kívánunk a civil szervezetekkel, turisztikai szolgáltatókkal. A koncepció véleményezésére lehetőséget biztosítottunk a honlapon való megjelentetéssel és hozzászólási lehetőséggel. A beérkező vélemények a koncepció végleges kidolgozása során kerülnek figyelembe vételre.

 

A koncepció a mellékletben tekinthető meg.

A véleményeket a varosuzem@tata.hu e-mail címre kérjük megküldeni 2012. április 23-ig kerekparosbarat tárgy megjelöléssel.